Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Жуковська І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Жуковська І. І. 
Дослідження ергономічності виробів плащового асортименту [Електронний ресурс] / І. І. Жуковська, Ю. Г. Влєзкова. // Технології та дизайн. - 2014. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2014_3_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 588.197 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Жуковська І. І. 
Дослідження ергономічності курток жіночих [Електронний ресурс] / І. І. Жуковська, О. М. Рихальська. // Технології та дизайн. - 2015. - № 1. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2015_1_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 343.521 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Жуковська І. Л. 
Педагогічні принципи О. О. Александрова [Електронний ресурс] / І. Л. Жуковська // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія 14 : Теорія і методика мистецької освіти. - 2010. - Вип. 9. - С. 89-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nchnpu_014_2010_9_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 290.914 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Жуковська І. О. 
Формування професійної мотивації студентів спеціальності "Харчові технології" у процесі практичного навчання [Електронний ресурс] / І. О. Жуковська // Інноваційна педагогіка. - 2020. - Вип. 20(1). - С. 120-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/innped_2020_20(1)__27
Попередній перегляд:   Завантажити - 146.733 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Жуковська І. О. 
Навчальні тести як засіб формування професійних компетенцій у студентів спеціальності "Харчові технології" [Електронний ресурс] / І. О. Жуковська // Інноваційна педагогіка. - 2021. - Вип. 32(1). - С. 84-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/innped_2021_32(1)__20
Попередній перегляд:   Завантажити - 164.167 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Жуковська І. О. 
Інтерактивна лекція як сучасна форма навчання в закладах фахової передвищої освіти [Електронний ресурс] / І. О. Жуковська // Інноваційна педагогіка. - 2021. - Вип. 41(1). - С. 104-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/innped_2021_41(1)__23
Попередній перегляд:   Завантажити - 149.867 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Жуковська І. О. 
Роль тренінгів у розвитку пізнавальної активності студентів у рамках професійного самовизначення [Електронний ресурс] / І. О. Жуковська, О. Л. Вільхова // Інноваційна педагогіка. - 2023. - Вип. 56(1). - С. 200-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/innped_2023_56(1)__43
Попередній перегляд:   Завантажити - 157.277 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського